Ügyfélszolgálat: +36-1-306-4766 (H-P 12-17-ig) info@odormotor.hu
Robogó alkatrész webáruház

Honda robogó alkatrészek


Honda robogó alkatrészek, amire ritkán van szükség...


Honda robogó alkatrészre ritkán van szükségünk. A japán robogók ugyanis az átlagnál megbízhatóbbak. Akárcsak az autók esetében, úgy a robogóknál is érvényes ez a megállapítás. Aki japán járművet vesz, hosszú távra tervezhet vele. Számos helyen olvasni arról: még az olaszok is elismerik, hogy a Honda bizony kivételes versenytársa az itáliai robogóknak. Ami valóban így van, és mindez egyértelműen tettenérhető a japán robogók meghibásodási arányaiban. Annak ugyanis, aki odafigyel a Hondájára és rendszeresen karbantartja azt, legfeljebb csak a kopó alkatrészek cseréjére kell áldoznia.

Főként akkor, ha a Honda Dio sorozatból választ magának motort. Ezt talán Ön is ismeri. Ez az a robogó, amit a Honda 1988-tól gyárt. Ami olyan sikeres volt - illetve a mai napig is az -, hogy eddig 17 különböző modellben adták el. Ezekből természetesen számos kapható Magyarországon is. Így nem véletlen az se, hogy ma is rengeteg Honda Dio fut az utakon. Illetve a Honda Tact is ilyen. Ezekből és a Dio-kból is több olyannal találkozni, amiket még a kilencvenes években gyártottak. Ez részben annak köszönhető, hogy ezek a robogók rendkívül megbízhatóak, illetve annak, hogy ha valami tönkre is megy bennük, alkatrész viszonylag könnyedén szerezhető be hozzájuk. Például nálunk. Akár gyári, akár utángyártott Honda robogó alkatrész is. És ez sokak szemében egy nagyon fontos érv. A könnyen beszerezhető alkatrész ma is sokat számít, amikor robogót veszünk. Amikor valaki megkérdez egy szakértőt, hogy japán vagy olasz motort vegyen, a válasz rendszerint: inkább vegyen olaszt, az olcsóbb, és alkatrészt is könnyebb beszerezi hozzá. Mi ezzel valamelyest vitatkoznánk, szerintünk nem szabad, hogy ez utóbbi meggyőző érv legyen. Legalábbis manapság. Ma már nem azokat az időket éljük, amikor csak a Japán importból származó bontott alkatrészeket lehetett megvásárolni. Ez már a múlt. Nálunk legalábbis ugyanúgy talál Honda robogó alkatrészt, mint bármelyik olasz robogóhoz. Így az alkatrész beszerzésének az egyszerűsége vagy éppen nehézsége nem lehet érv az egyik vagy a másik robogó mellett. Nálunk gyári, utángyártott és bontott alkatrész is kapható. Vagyis mindenki talál nálunk a pénztárcájához mérten megfelelő robogó alkatrészt.

Megbízható márka a Honda, de a kopó alkatrészeket olykor cserélni kell


Kétségtelenül kiváló konstrukciónak számítanak a Honda robogók, a meghibásodásuk is rendkívül ritka. Nagyon jól bírják a mindennapos igénybevételt, de azért van úgy, hogy az évek során valamelyik alkatrész már megérik a cserére. Ilyen esetekben nem feltétlenül kell a szerelőnk segítségét kérni az alkatrész beszerzésében. A mi alkatrész webáruházunkban ugyanis a robogó javításhoz kevésbé hozzáértők is könnyedén eligazodnak. Részben azért, mert a kategóriákban motor típusok és alkatrészek alapján is lehet szűrni. A robogó alkatrészt vásárlók közül a bizonytalanoknak egyébként azt szoktuk javasolni, hogy a pontos alvázszám segítségével próbálják meg beazonosítani az alkatrészt. Ez többnyire segít, de természetesen szakértői tanácsot is kérhet tőlünk. Akár telefonon, akár e-mailben is felteheti a kérdését. Az előbbire minden hétköznap déltől este öt óráig van lehetősége.

Ha tudja, milyen alkatrészre van szüksége, még egy dolgot el kell döntenie. Utángyártott vagy gyári alkatrészt vásároljunk? Esetleg a bontott lenne a megfelelő? Az, hogy Önnek melyik a legjobb választás, azt leginkább anyagi oldalról érdemes megközelíteni. Annyit tudunk csak javasolni, hogy ha ön gyári alkatrész párti, de nem szeretne magasabb összeget fizetni egy újért, nézzen körül robogó bontó menüpontunkban is. De nem szeretnénk lebeszélni az utángyártott alkatrészekről sem. Ma már a taiwani gyártmányok is vetekszenek a japán alkatrészekkel. És ez a Honda robogó alkatrészekre is igaz. Illetve lenne még egy dolog: az olcsóbb keleti gyártmányok mellett kínálkozik egy másik alternatíva az utángyártott alkatrészek terén. Már több nagy, megbízható nyugati márka alkatrészeit is forgalmazzuk. Úgy, mint Brenta, Ferodo, Brembo, Topracing, Bullet, Gates, Dayco, NGK - csak, hogy párat említsünk. A választható alkatrészeket tekintve pedig rendkívül széles a skála. Kínálunk benzincsaptól kezdve a bowdenen, a fékbetéten, a kipufogón, a teleszkópon át a kuplungig szinte mindent. Érdemes feltérképezni a kínálatot.

Miért az Odor Motornál érdemes Honda alkatrészt vásárolni?


Mert mi már 1999 óta jelen vagyunk a piacon. Honda robogó alkatrész forgalmazással is már évtizedek óta foglalkozunk. A rengeteg tapasztalatnak hála pedig tudjuk, hogy melyik robogóhoz milyen alkatrész lesz az igazán megfelelő. A szakértelmünket részben talán az is bizonyítja, hogy a Google térképen nekünk van a legtöbb értékelésünk. Megbízhat bennünk, vásároljon tőlünk robogó alkatrészt!

Kiemelt Honda robogó alkatrész kategóriák


További alkatrész kategóriák


A teljesség igénye nélkül találhatók nálunk Honda robogóhoz Berugó, önindító alkatrészek, Bowdenek, spirálok, Elektromos alkatrészek, Fék alkatrészek, Futómű alkatrészek, Gyújtás alkatrészek, Hajtáslánc alkatrészei, Hűtés alkatrészek, Idom, burkolat, tükör, Kenő-és ápoló anyagok, Kipufogó és tartozékai, Légszűrő, Motorikus alkatrészek, Olajzó-és kenő rendszer, Üzemanyag ellátás, Váz alkatrészek