Ügyfélszolgálat: +36-1-306-4766 (H-P 12-17-ig) info@odormotor.hu
Robogó alkatrész webáruház
Robogó alkatrészek Rólunk

Rólunk, történetünk

Családi vállalkozás vagyunk, 1990-ben kezdtünk bele a motor bizniszbe. Akkoriban még használt kismotorokat hoztunk be Németországból, egyéni vállalkozóként. 1999-ben alapítottuk az Odor Motor Bt-t, a motorkereskedési tevékenységet végző céget.

Az idők során azt vettük észre, hogy a motorkerékpár adás-vétel mellett egyre nagyobb igény keletkezik az alkatrészekre is. Ezért elkezdtünk különböző forrásokból alkatrészket beszerezni, árusítani és nem utolsó sorban feltenni őket a weblapunkra is, ami az igazi áttörést hozta meg a 2000-es évek végére. 2010-re már teljesen felhagytunk a motorkereskedéssel, kizárólag a robogó és kismotor alkatrészek forgalmazására álltunk át. Ehhez hoztuk létre a PPChirdetés.hu Kft.-t, ami a mai napig végzi az alkatrész kereskedelmi tevékenységet.

Odor Motor robogó alkatrész webáruház tábla

Büszkék vagyunk rá, hogy vásárlóink 70%-a visszatérő vásárló. Robogó alkatrész webáruházunkban több ezer alkatrészt kínálunk többek között Aprilia, Honda, Gilera, Italjet, Piaggio, Suzuki, Yamaha és kínai robogókhoz, valamint MZ, Simson és Babetta keleti motorokhoz.

Küldetésünknek tekintjük, hogy minél több elégedett, visszatérő vásárlónk legyen.

Igyekszünk minél több típushoz jó minőségű alkatrészeket kínálni, elérhető áron.

Odor Motor robogó alkatrész webáruház bejárat

Az arc, a változás és az állandóság


régi cégtábla

A képen látható régi fémtábla 1995-ben készült, saját kezűleg festettük.
Ez már a 2. táblánk volt, az első még fából készült 1990 környékén, de sajnos az már teljesen megsemmisült.

Érdekessége, hogy a webcím már megváltozott ugyan, de a telefonszám azóta is ugyanaz, épp úgy, mint aki felveszi a telefonokat.

Weblap történelem


Odor Motor weboldal 2002

Legelső weblapunk 2002-ben készült el. Mai szemmel nézve nem volt egy szépség, de arra kiváló volt, hogy idejében felsimerjük az internetes kereskedésben rejlő lehetőségeket. (A képek nem hiányoztak belőle, de sajnos már csak így sikerült megmenteni egy példányt)

Odor Motor weboldal 2007

A 2. generációs weboldal 2007-ből, ami már grafikailag egy komoly előrelépés volt az elsőhöz képest, de még mindig motor vétel-eladás fókuszú volt.

Odor Motor weboldal 2009

A 3. generációs weboldalunk 2009-ben készült el és szakítva az addigi hagyományokkal, egy alkatrész fókuszú webáruház lett. Mi is és a vásárlók visszjelzései alapján Ti is meg voltatok elégedve vele, de mivel nem volt mobilbarát, ezért nagyon ideje volt már 2017-re lecserélni a mostani formára. Béke poraira :)

Facebook elérhetőségünk


Google Maps