Ügyfélszolgálat: +36-1-306-4766 (H-P 12-17-ig) info@odormotor.hu
Robogó alkatrész webáruház

Piaggio Vespa alkatrészek


Lista szűkítése

Piaggio Univerzális alkatrészek (48)

Piaggio Vespa alkatrészek (176)

Piaggio Vespa alkatrészek (1)

Piaggio Vespa alkatrészek (4)

Piaggio Vespa et alkatrészek (2)

Piaggio Vespa et2 alkatrészek (4)

Piaggio Vespa et2 alkatrészek (1)

Piaggio Vespa et4 alkatrészek (2)

Piaggio Vespa lx 50 2t alkatrészek (1)

Piaggio Vespa lx4 alkatrészek (1)

Piaggio Vespa lx4 alkatrészek (1)

Piaggio Vespas2t alkatrészek (1)

Az oldal tetejére

Gyakran ismételt kérdések


Igen, bontott Piaggio Vespa alkatrészeket a robogó bontó menüpontban találhat. Ha ott nem találta meg a kívánt alkatrészt, akkor pedig érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.

Egyes márkákhoz és típusokhoz (jellemzően az olaszokhoz) hozzá tudunk jutni gyári alkatrészekhez is. Az alkatrész leírásában jelöljük, hogy milyen gyártmány az adott termék.

Igen, ahol az alkatrész megnevezésében tuning szerepel. De inkább megbízható, mindannapi használatra szánt, tartós Piaggio Vespa alkatrészekre specializálódtunk, így ebből van több.

Személyesen a Budapest, XV. kerület, Szentmihályi út 76 szám alatti átvevőpontunkon tudja külön díj nélkül átvenni rendelését. A kívnát alkatrészt viszont minden esetben rendelje meg előre a webáruházban, mert az általunk forgalmazott 10 000 fölötti alkatrészből nem mindent tartunk raktáron.

Webáruházas rendelését a Sprinter futárszolgálat segítségével utánvéttel tudjuk házhoz szállítani. A futárnak készpénzzel tud fizetni. Csomagját rendelheti Pick Pack Pontra is, ahol a készpénz mellett bankkártyával is fizethet. Személyesen pedig a Budapest, XV. kerület, Szentmihályi út 76 szám alatti átvevőpontunkon tud készpénzzel és bankkártyával is fizetni.